Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-02@18:41:20 GMT

قیمت بیمه انواع خودرو در سال 99 اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۲۰۲۷۵

قیمت بیمه انواع خودرو در سال 99 اعلام شد

به گزارش صدای ایران، بیمه مرکزی جزئیات افزایش بیمه حق ثالث را اعلام کرد. بر این اساس، حق بیمه ثالث خودروهای کمتر از چهار سیلندر برابر با ۱۴ میلیون و ۱۴۲هزار ریال و خودروهای پیکان،  پراید و سپند معادل ۱۶ میلیون و۷۴۷ هزار ریال تعیین شده است.
نرخ حق بیمه ثالث سایر خودروها نیز معادل ۱۹ میلیون و ۶۸۷ هزار ریال و خودروهای سواری بیش از چهار سیلندر معادل ۲۲ میلیون و ۳۲هزار ریال اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


البته مبلغ حق بیمه برای وسایل نقلیه سواری با کاربری آژانس، کرایه و مسافرکش شخصی درون شهری، ۱۰ درصد و سواری کرایه و مسافرکش شخصی برون شهری، ۲۰ درصد بیشتر از حق بیمه وسایل نقلیه سواری مشابه است.
متن کامل مصوبه شورای عالی بیمه به شرح زیر است:
در اجرای ماده (۳) «آیین‌نامه تعیین سقف حق‌بیمه شخص ثالث و نحوه تخفیف، افزایش یا تقسیط آن - مصوب هیات وزیران در سال ۱۳۹۶»، موضوع ماده (۱۸) «قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه - مصوب سال ۱۳۹۵»، شورای‌عالی بیمه در جلسه مورخ ۲۸ اسفندماه ۱۳۹۸، شرکت‌های بیمه را به رعایت موارد زیر مکلف کرد:
۱- نظر به اعلام مبلغ ریالی دیه برای سال ۱۳۹۹ از سوی قوه محترم قضائیه که متضمن ۲۲.۲ درصد افزایش در مبلغ ریالی دیه است و با توجه به افزایش ۳درصدی نرخ حق‌بیمه رشته شخص ثالث به موجب مصوبه شورای‌عالی بیمه، تمامی شرکت‌های بیمه موظفند، بیمه‌نامه‌های شخص ثالثی را که تاریخ شروع پوشش آنها از اول فروردین ۱۳۹۹ و پس از آن است، با تعهدات بدنی ۴۴۰۰ میلیون ریال (معادل دیه ماه‌های حرام) و تعهدات مالی حداقل ۱۱۰ میلیون ریال و با حق‌بیمه‌های مندرج در جدول صادر کنند. شرکت‌های بیمه و نمایندگان آنها مکلفند جدول مذکور را در معرض دید متقاضیان قرار دهند.
۲- نحوه اعمال انواع تخفیف‌ها و اضافه‌نرخ‌های حق‌بیمه مربوط به بیمه شخص ثالث، براساس ضوابط مندرج در آیین‌نامه اجرایی ماده (۱۸) قانون فوق‌الذکر و اصلاحیه آن وفق تصویب‌نامه شماره ۶۵۴۸۵/ت۵۵۲۹۹هـ مورخ ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ هیات وزیران و با رعایت بخشنامه شماره ۱۲۰۰۵۸/۴۰۰/۹۶ مورخ نهم اسفند ۱۳۹۶ بیمه مرکزی است.
۳- در اجرای ماده (۳) قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه - مصوب سال ۱۳۹۵ و آیین‌نامه اجرایی آن - مصوب هیات وزیران، شرکت‌های بیمه مکلفند، بیمه‌نامه‌های حوادث راننده‌ای را که تاریخ شروع پوشش آنها از اول فروردین ۱۳۹۹ و پس از آن است، با تعهدات حداقل ۳۳۰۰ میلیون ریال و با نرخ‌ها و ضوابط مقرر در آیین‌نامه مذکور صادر کنند و در صورت تقاضای بیمه‌گذاران، مبلغ تعهدات بیمه‌نامه‌های حوادث راننده صادره قبلی را با اخذ حق‌بیمه مربوط تا مبلغ مذکور افزایش دهند.
۴- با توجه به اینکه در قانون مذکور، جبران کسری پوشش بیمه‌نامه شخص ثالث در بخش تعهدات بدنی که ناشی از افزایش مبلغ ریالی دیه است، برعهده صندوق تأمین خسارت‌های بدنی قرار گرفته است، لذا اخذ الحاقیه افزایش تعهدات بدنی بیمه شخص ثالث برای تمامی بیمه‌نامه‌های صادره قبلی، منتفی است. مع‌هذا، در صورتی که بیمه‌گذاران برای جبران خسارت‌های مالی تقاضای افزایش تعهدات مالی را داشته باشند، شرکت‌های بیمه مکلفند، با اخذ حق‌بیمه مربوط، نسبت به صدور الحاقیه افزایش تعهدات مالی بیمه شخص ثالث اقدام کنند.
براساس این بخشنامه، حق بیمه ثالث خودروهای کمتر از چهار سیلندر برابر با ۱۴ میلیون و ۱۴۲هزار ریال و خودروهای پیکان،  پراید و سپند معادل ۱۶ میلیون و۷۴۷ هزار ریال تعیین شده است.
نرخ حق بیمه ثالث سایر خودروها نیز معادل ۱۹ میلیون و ۶۸۷ هزار ریال و خودروهای سواری بیش از چهار سیلندر معادل ۲۲ میلیون و ۳۲هزار ریال اعلام شده است.
البته مبلغ حق بیمه برای وسایل نقلیه سواری با کاربری آژانس، کرایه و مسافرکش شخصی درون شهری، ۱۰ درصد و سواری کرایه و مسافرکش شخصی برون شهری، ۲۰ درصد بیشتر از حق بیمه وسایل نقلیه سواری مشابه است.
بیمه ثالث موتورسیکلت‌های
براساس بخشنامه بیمه مرکزی، حق بیمه شخص ثالث موتورسیکلت‌های گازی معادل ۳ میلیون و ۵۱۱ هزار ریال و موتورسیکلت‌های دنده‌ای یک سیلندر ۴ میلیون و ۲۸۹ میلیون ریال اعلام شده است.
از سوی دیگر موتورسیکلت‌های دو سیلندر و به بالا باید حق بیمه ثالث ۴ میلیون و ۷۱۲ هزار ریالی و دنده‌ای دارای سه چرخ یا سایر باید حق بیمه‌ای معادل ۵ میلیون و ۶۷هزار ریال پرداخت کنند.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بیمه خودرو در سال 99 صدای ایران پراید هزار ریال و خودروهای وسایل نقلیه سواری چهار سیلندر بیمه شخص ثالث بیمه نامه شرکت های بیمه حق بیمه ثالث میلیون ریال آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۰۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گران فروشی در نمایندگی فروش خودرو، گران تمام شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، غلامرضا سالاری گفت: پرونده یک نمایندگی فروش خودرو پیرامون گرانفروشی یک دستگاه خودرو با ارزش تخلف یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال در شعبه هفتم بدوی تعزیرات حکومتی شیراز رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و نظریه کارشناسی، تخلف را محرز و متهم را به پرداخت ۱۹ میلیارد ریال جریمه نقدی معادل ۱۰ برابر ارزش کالا محکوم کرد.
سالاری گفت: شعبه همچنین متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال معادل اضافه دریافتی و همچنین هزینه کارشناسی در حق شاکی محکوم کرد.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان فارس افزود: بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت گزارش این تخلف را با ثبت شکایت مشتری دریافت و برای رسیدگی به شعبه هفتم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان شیراز ارسال کرده بودند.

دیگر خبرها

  • بیمه شخص ثالث راننده‌محور، بند قانونی که چشم‌انتظار اجراست
  • گواهی اسقاط هایما به این مبلغ افزایش یافت/ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است
  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • گران فروشی در نمایندگی فروش خودرو، گران تمام شد
  • کارت سوخت این خودرو ها باطل می شود
  • محدود شدن استفاده از سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه‌نامه چه اهمیتی دارد؟