Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز نرخ حق بیمه شخص ثالث برای سال ۹۹ معادل ۲۵ درصد افزایش پیدا کرده است. این تصمیمی است که بیمه مرکزی در‌ی افزایش نرخ دیه برای سال جدید گرفته و حالا حق بیمه شخص ثالث برای همه خودرو‌ها ۲۵ درصد گران شده است. سال ۹۸ نرخ دیه در ماه‌های غیر حرام ۲۷۰ میلیون تومان بود که این رقم در سال جدید با افزایش ۲۲ درصدی به ۳۳۰ میلیون تومان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌های بیمه علاوه بر افزایش نرخ دیه، حق بیمه‌هایشان را سه درصد گران کرده‎‌اند که بر اساس آن نرخ حق بیمه شخص ثالث افزایش ۲۵ درصدی را تجربه کرده است. در حال حاضر حق بیمه پایه برای پراید و پیکان، یک میلیون و ۶۷۵ هزار تومان و برای بقیه خودرو‌های چهار سیلندر، یک میلیون و ۹۶۹ هزار تومان تعیین شده است. البته این رقم مربوط به حق بیمه پایه است و به آن مبالغی اضافه و کم خواهد شد. همچنین شرکت‌های بیمه می‌توانند برای جذب مشتری حداکثر تا ۲.۵ درصد به مشتریانشان در بیمه شخص ثالث تخفیف بدهند. پوشش بیمه شخص ثالث شامل چه مواردی می‌شود؟ بیمه شخص ثالث در مواقع تصادف‌های رانندگی به کمکتان می‌آید و خسارتی که به خودرو‌ها یا اشخاص دیگر وارد کرده‌اید را پوشش می‌دهد. سقف پوشش بیمه شخص ثالث اجباری برای جبران خسارت‌های مادی وارد شده به دیگر خودرو‌ها برای سال ۹۹ معادل ۱۱ میلیون تومان است. اگر خدایی نکرده در تصادف رانندگی خسارت جانی به همراه داشته باشد، شرکت بیمه موظف است تا سقف ۳۳۰ میلیون تومان در ماه‌های غیرحرام و تا سقف ۴۴۰ میلیون تومان در ماه‌های حرام که معادل دیه کامل است، خسارت‌ها را پوشش دهد. علاوه بر این بیمه شخص ثالث مسئول جبران خسارت‌های جانی وارد شده به راننده مسبب حادثه هم است. چه مبالغی به حق بیمه شخص ثالث اضافه می‌شود؟ جدول زیر که هر سال توسط بیمه مرکزی منتشر می‌شود، مربوط به حق بیمه پایه است. این نرخ‌ها بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده و مبلغ حوادث راننده است. اگر این دو نرخ را هم به مبالغ حق بیمه پایه شخص ثالث اضافه کنیم، می‌بینیم اگر بخواهیم در سال ۹۹ برای یک سواری پراید یا پیکان بیمه شخص ثالث بخریم، باید یک میلیون و ۹۷۳ هزار تومان هزینه کنید. این رقم برای دیگر خودرو‌های چهار سیلندر به دو میلیون و ۲۷۷ هزار تومان می‌رسد. اغلب خودرو‌های داخلی چهار سیلندر هستند. کاربری خودرو یکی دیگر از عوامل افزایش مبلغ حق بیمه است. خودرو‌های سواری از این افزایش قیمت معاف هستند، اما تاکسی‌ها باید رقمی بیشتر از سواری‌های عادی برای خرید بیمه شخص ثالث هزینه کنند. این رقم برای تاکسی‌های درون شهری ۱۰ درصد و بین شهری ۲۰ درصد است. برای مثال مبلغ حق بیمه برای یک تاکسی سمند بین‌شهری به دو میلیون و ۷۳۳ هزار تومان می‌رسد.

اگر از زمان اعتبار بیمه نامه قبلی شما بگذرد و اقدام به خرید بیمه جدید نکنید، مشمول جریمه می‌شود. البته در این صورت اگر خدایی نکرده در بین دو تاریخ پایان بیمه قبلی و شروع بیمه جدید تصادف کنید، کل هزینه‌های خسارت وارد شده بر عهده خودتان خواهد بود. تازه جریمه راهنمایی و رانندگی را هم باید به آن اضافه کنید. جریمه خرید بیمه نامه جدید به ازای هر روز تاخیر در خرید بیمه‌نامه محاسبه و به مبلغ بیمه جدید اضافه خواهد شد. باید توجه داشته باشید که این جریمه نهایتا برای یک سال دیرکرد محاسبه می‌شود و اگر بیش از یک سال از تاریخ اتمام بیمه‌نامه قبلی بگذرد، مبالغ جدیدی به جریمه یک ساله اضافه نخواهد شد.
مبلغ جریمه دیرکرد در سال ۹۹ برای پراید و پیکان چهار هزار و ۳۶۱ تومان و برای دیگر خودرو‌های چهار سیلندر پنج هزار و ۳۹۳ تومان به ازای هر روز تاخیر خواهد بود. برای مثال اگر به مدت یک ماه بیمه نامه پژو پارس خود را تمدید نکنید، باید در هنگام خرید بیمه شخص ثالث جدید رقمی حدود ۱۶۰ هزار تومان جریمه پرداخت کنید.   اگر فرد محتاطی هستید و می‌خواهید پوشش بیمه شخص ثالث برای جبران خسارت‌های مالی را افزایش دهید، به تناسب پوشش اضافه بیمه مبلغ حق بیمه افزایش پیدا خواهد کرد. برای مثال اگر بخواهید سقف پوشش بیمه شخص ثالث را از ۱۱ میلیون به ۲۲۰ میلیون تومان یعنی بیشترین خسارت مالی که ممکن است به عهده‌تان بیافتد برسانید، مبلغ حق بیمه دو برابر خواهد شد.   چه مبالغی از حق بیمه شخص ثالث کم می‌شود؟ هر سال که از خرید بیمه شخص ثالث بگذرد، سال بعد مشمول تخفیف خواهید شد. البته این در صورتی است که از شرکت بیمه خسارت نگیرید. در چنین حالتی بعد از یک سال، مشمول پنج درصد تخفیف خرید بیمه شخص ثالث خواهید شد. این رقم برای سال دوم ۱۰ درصد، سال سوم ۱۵ درصد و ... محاسبه می‌شود. درصد تخفیف برای خودرو‌هایی که ۱۴ سال از بیمه شخص ثالث خسارت نگرفته باشند، به ۷۰ درصد خواهد رسید.
برای مثال حق بیمه شخص ثالث سال ۹۹ برای پرایدی که پنج سال تصادف نکرده و از شرکت بیمه خصارت نگرفته است، مشمول ۲۵ درصد تخفیف در خرید بیمه نامه جدید شده و حق بیمه برای آن یک میلیون و ۴۵۴ هزار تومان محاسبه خواهد شد. چطور می‌توان پوشش بیمه شخص ثالث را ۲۰ برابر کرد؟ دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان بیشتر حق بیمه بدهید تا بتوانید با چشمان بسته در خیابان رانندگی کنید. در چنین حالتی حتی اگر با یک ماشین لوکس تصادف کنید، کل خسارتی که بر عهده شماست را بیمه شخص ثالث تقبل می‌کند، اما امان از روزی که سقف پوشش مالی بیمه شخص ثالث را بالا نبرید با همان پوشش ۱۱ میلیونی پشت فرمان بنشینید. بالا بردن سقف پوشش مالی بیمه شخص ثالث آنقدر‌ها هم که فکر می‌کنید عجیب و پرخرج نیست. سقف پوشش مالی بیمه شخص ثالث در حالت عادی ۹ میلیون تومان است. در حالت عادی، هزینه حق‌بیمه سالانه یک خودرو مثل پژو ۴۰۵ برای سال ۹۹ حدود دو میلیون و ۲۷۸ هزار تومان است. در چنین حالتی اگر با یک ماشین تصادف کنید، شرکت بیمه نهایتا ۱۱ میلیون تومان از خسارت را پرداخت می‌کند. این در حالی است که با دو برابر کردن حق بیمه، سقف پوشش مالی بیمه شخص ثالث ۲۰ برابر می‌شود و از آن به بعد می‌توانید در خیابان با چشمان بسته رانندگی کنید! چراکه در صورت تصادف، شرکت بیمه کل خسارتی که بر گردن شماست را پرداخت خواهد کرد. به عبارتی سقف پوشش بیمه شخص ثالث شما به ۲۲۰ میلیون تومان خواهد رسید.  

سقف پوشش مالی بیمه شخص ثالث

حق بیمه شخص ثالث سالانه برای پراید و پیکان

حق بیمه شخص ثالث برای

سایر خودروهای چهار سیلندر

11 میلیون تومان

یک میلیون و 973 هزار تومان

دو میلیون و 277 هزار تومان

22 میلیون تومان

دو میلیون و 190 هزار تومان

دو میلیون و 533 هزار تومان

34 میلیون تومان

دو میلیون و 332 هزار تومان

دو میلیون و 699 هزار تومان

44 میلیون تومان

دو میلیون و 450 هزار تومان

دو میلیون و 838 هزار تومان

55 میلیون تومان

دو میلیون و 580 هزار تومان

دو میلیون و 991 هزار تومان

90 میلیون تومان

دو میلیون و 856 هزار تومان

سه میلیون و 316 هزار تومان

140 میلیون تومان

سه میلیون و 250 هزار تومان

سه میلیون و 779 هزار تومان

180 میلیون تومان

سه میلیون و 566 هزار تومان

چهار میلیون و 150 هزار تومان

220 میلیون تومان

سه میلیون و 881 هزار تومان

چهار میلیون و 520 هزار تومان

 

این اعداد و ارقام صرفا در مورد پوشش مالی بیمه شخص ثالث است و با بالا بردن آن تغییری در پوشش جانی و پوشش حوادث راننده ایجاد نمی‌شود. شما سقف پوشش بیمه را هر رقمی که در نظر بگیرید، شرکت بیمه موظف است تا سقف ۴۴۰ میلیون تومان یعنی به اندازه دیه کامل انسان در ماه‌های حرام، خودرو شما را تحت پوشش قرار دهد. همچنین تمامی بیمه‌های شخص ثالث تا سقف ۳۳۰ میلیون تومان حوادث راننده را پوشش می‌دهد. به عبارتی اگر در یک تصادف رانندگی خدایی نکرده خودتان هم دچار جراحت شدید، بیمه تا سقف ۳۳۰ میلیون تومان شما را حمایت خواهد کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بیمه شخص ثالث نرخ بیمه شخص ثالث سال 99 میلیون تومان دو میلیون هزار تومان دو میلیون خرید بیمه شخص ثالث پوشش بیمه شخص ثالث بیمه شخص ثالث تومان سه میلیون ۳۳۰ میلیون تومان حق بیمه شخص ثالث چهار سیلندر سقف پوشش بیمه مبلغ حق بیمه حق بیمه پایه یک میلیون برای پراید شرکت بیمه برای مثال بیمه نامه ۱۱ میلیون خواهد شد خودرو ها برای سال خسارت ها ۲۵ درصد سال ۹۹ تا سقف یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۷۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارت سوخت این خودرو ها باطل می شود

وزیر اقتصاد در نامه‌ای به وزیر راه و شهرسازی خواستار عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودروهای بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتر شده است    به گزارش تسنیم؛ بر اساس ماده 48 قانون بیمه شخص ثالث، صدور کارت و سهمیه سوخت وسایل نقلیه بدون بیمه‌نامه شخص ثالث، ممنوع است. برهمین اساس نیز تا کنون مقدمات حذف کارت سوخت تاکسی‌ها و خودروهای گازسوز انجام شده است.   طبق اظهارات جدید رئیس کل بیمه مرکزی، 23 هزار کارت سوخت تاکسی ماه گذشته در تهران به دلیل نداشتن بیمه شخص ثالث باطل شده است؛ او تأکید دارد که طبق قانون بناست خودرو‌های فاقد بیمه شخص ثالث کارت سوختشان متوقف شود.   در تازه‌ترین اقدام، وزارت اقتصاد و بیمه مرکزی نسبت به حذف سهمیه سوخت خودروها و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه شخص ثالث گام برداشته اند؛ برهمین اساس نیز وزیر اقتصاد در نامه‌ای به وزیر راه و شهرسازی خواستار عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودروهای بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتر شده است.   خاندوزی در نامه به بذرپاش نوشته است:   ضمن تشکر و قدردانی از تلاش مستمر همکاران آن وزارتخانه شاغل در ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت در اجرایی نمودن مفاد ماده 48 قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه و غیرفعال نمودن کارت سوخت خودروهای گازسوز فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث در فاز اول اجرای ماده قانونی یادشده، با توجه به نتایج مثبت حاصله از اجرای این ماده قانونی که منجر به افزایش پوشش بیمه‌ای وسایل نقلیه و همچنین صرفه‌جویی در مصرف روزانه میلیونها لیتر نفت و گاز شده است خواهشمند است دستور فرمایید در گام بعدی اجرای طرح عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودروهای بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتری در دستور کار قرار گیرد تا در آینده شاهد تداوم اثرات مثبت اجرای این ماده قانونی باشیم.   در پایان خاطرنشان می‌سازد همکاران این وزارت در بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران آماده هرگونه همکاری و مساعدت می‌باشند تا این مرحله از اجرای قانون نیز با شایستگی عملیاتی گردد. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بیمه‌نامه شخص ثالث ندارید، بخوانید نرخ رشد حق بیمه شخص ثالث ۳۵.۵درصد اعلام شد جزئیات سهمیه‌بندی جدید بنزین مشخص شد

دیگر خبرها

  • مقایسه پوشش‌های بیمه شخص ثالث در شرکت‌های مختلف در سال ۱۴۰۳
  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • معرفی کامل دبی لند و هر آنچه که باید بدانید!
  • کارت سوخت این خودرو ها باطل می شود
  • آنچه که باید در مورد ویژگی‌های جدید واتس‌اپ بدانید